2013 til nå

Hei dere! Nå tenkte jeg å oppsummere 2013 så lang i år i ett eget innlegg, har ikke gjort dette før tror jeg, så jeg håper dere liker det :-)

London


I påskeferien var jeg i London med mamma, pappa og søstrene mine. Har skrevet ett eget innlegg om turen, men her ser dere i hvert fall en del bilder fra turen, alle bildene er tatt med iPhone, men kvaliteten er ikke så ille for det.

Frankrike


Fra 7. april til 13. april (tror jeg) var jeg i Frankrike med et skoleprosjekt hvor noen elever fra skolen (og elever fra Finland) dro til Frankrike og bodde hos en fransk elev og så hadde de franske elevene og lærerne opplegg som vi andre skulle være med på. Det var veldig gøy og fikk meg noen nye veldig gode venner :-)

Justin Bieber Konsert 17.04.2013 <3 <3


17.04.2013
(bildene er fra google.com, redigert selv)

Hva kan jeg si? Dette må ha vært en av de beste dagene i mitt liv, hele konserten var helt fantastisk og jeg skulle så gjerne ønske at jeg fikk oppleve hele konserten en gang til. Tok hundrevis av bilder og filmer med mobilen, men orket ikke å lete gjennom alt for å finne de beste bildene så da får det gå med noen bilder fra google som også har mye bedre kvalitet :-) One Direction Konsert07.05.2013 <3<3 (bildet er fra google.com, redigert selv)

Selv om jeg liker Justin Bieber best var One Direction konserten absolutt like bra. Var på begge konsertene med Helene og jeg vil huske det for alltid. Det var såå gøy!! Vi hadde sitteplasser på 1D og ståplasser på JB, men egentlig var sitteplassene best for da så man litt mer, enn på ståplassene hvor jeg som ikke er så høy måtte stå på tærne nesten hele konserten for å se noe haha

Konfirmasjonsleir

Har ingen spesielle bilder å legge ut fra konfirmasjonsleiren, med tanke på at vi ikke fikk ha med mobilene på opplegget så da fikk jeg ikke tatt noen bilder, men jeg koste meg masse på leir :-)

Koselige jentekvelder og herlige minner


Har hatt masse koselige jentekvelder med jentegjengen og gleder meg til mange flere med de beste jentene. Bildene i midten er fra skidagen vi hadde på skolen i Februar, noe som ble en kjempekoselig tur. VI har også vært masse på stranden og kost oss i finværet! 

SOMMERFERIE


Har hatt en kjempefin sommer! Har tilbragt den på hytta med Nora og Helene, på konfirmasjonsleir, på hytta med familien og vært hjemme siden starten av august. Sommerferien går mot slutten så derfor er det bare å nyte de siste dagene og prøve å ikke tenkte for mye på skolen, haha!

Bursdag 31.07.201331. juli ble jeg endelig femten år! På dagen var jeg først med Helene og på kvelden spiste jeg på Olivia med familien før vi dro hjem og spiste kake :-) Hadde en strålende bursdag og fikk masse fine gaver!

Det var da det første halvåret av 2013 kort oppsummert. Som sagt så har jeg ikke gjort dette før, så si meg gjerne hva dere synes om det. Nå skal jeg vaske litt i huset og bake kaker til bursdagsfeiring med tanter, onkler, kusiner og fettere som vi skal ha i morgen. Vi snakkes!


Julie
hvor lager du collagene?
16.08.2013, 10:55
blog/website: http://yourside.blogg.noNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:NAVNET DITT
Her kan du skrive om deg selv!

Kontakt/sponsing:
DIN E-POST ADRESSE!INSTAGRAM


SETT INN LINK TIL SIN INSTAGRAM, DET FINNER DU HER

DESIGN

Lotte.blogg.no

ANNONSER


hits