pb

(kreativ overskrift)

Heii! I går var vi i Oslo med klassen for å dra på fredssenteret og Henrik Ibsen-museet. Vi hadde litt fritid i mellom så da dro Nora, Helene og jeg på cafè og spiste en koselig lunsj ♥ Da vi var ferdige i byen ble Nora og jeg med hjem til Helene hvor vi bakte noen herlige cupcakes, spiste taco og koste oss med film og prison break (og nå har også jeg blitt hekta på pb haha)

Har ikke vært helt i toppform i dag, så jeg har rett og slett bare slappet av og sett på pb hele dagen..hehehe :-) Det har faktisk også kommet litt snø over natten og temperaturen synker til minusgrader igjen, så da blir det kanskje litt vinter i år også! Ha en suuper lørdagskveld videre!


lottiiee
Fin blogg ♡♡ Nå fikk du en ny leser!
12.01.2014, 13:59
blog/website: http://lottiiee.blogg.no
Ginaha - kommenterer tilbake
lottiiee: åå så koselig, tusen takk!
12.01.2014, 16:44
blog/website: http://ginaha.blogg.no/
LOVEstearinlys
Hi there darling! lenge siden sist! jeg sitter her og gjør alt annet enn det jeg burde, nemlig lese blogger - men favorittbloggern min oppdaterer ingenting! please do us all a favor and make a videoblog! I dont care what's in it! just make one! you know I love ya!

btw, jeg har også blitt hekta på pb:P jaja håper du hadde det bra på jobb og at du tjente masse caashhh:D godt nyttår også.. mm det var vel alt for denne gangen! :*:*:*

xoxo

L.s.l.
14.01.2014, 17:22Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:NAVNET DITT
Her kan du skrive om deg selv!

Kontakt/sponsing:
DIN E-POST ADRESSE!INSTAGRAM


SETT INN LINK TIL SIN INSTAGRAM, DET FINNER DU HER

DESIGN

Lotte.blogg.no

ANNONSER


hits