sommerklippenDere ser vel ganske tydelig hva som er før og hva som er etter jeg klippet håret, haha. For en stund siden var jeg hos frisøren og klippet håret, kan vel kalle det for sommerklippen. Fikk klippet av litt slitte tupper pluss litt til. Med en gang synes jeg det virket altfor kort, men nå som jeg er blitt litt mer vant til det, er det egentlig ganske deilig å ha litt kortere hår..selv om det fremdeles er langt ♥

Har du tatt sommerklippen?curls

Hei! I går kveld fant jeg ut av at jeg ville krølle håret, og da gjorde jeg rett og slett det. Tvinnet håret og satte det i en donut i håp om at noen av krøllene skulle holde til i dag, og det gjorde de :-) På bildet ser dere hvordan krøllene så ut etter at jeg kom hjem fra skolen. Om noen skulle lure så har jeg brukt denne krølltangen fra Babyliss, som jeg synes er ganske bra:

Nå er snart første dagen i uken over og jeg som ikke er så veldig glad i mandager synes det er veldig deilig. Håper denne uken går fort for jeg gleder meg virkelig til helg allerede, og til å bli ferdig med tentamenene. Men nå må jeg tilbake til øvingen, håper dere får en fin kveld ♥curls

Hei! Da er endelig mandagen snart over og jeg ser igjen fremover mot helg, haha. Det har forresten snødd masse i hele dag, og nå er det såå fint ute. Snø på alle trærne og alt er helt hvitt, winter wonderland :-) Bestemte meg for å krølle håret i stad, og tok noen bilder så dere kan få se resultatet..det ser ut som at jeg ar veldig mye mørkere hår enn det jeg har!


Hva synes du om krøllene? :-)lørdagskveld

Heeihei! Etter en slapp morgen og en kjempegod frokost hos Nora dro vi på storsenteret, da jeg kom hjem vasket jeg litt siden mamma og pappa har selskap i dag. Nå sitter jeg og slapper av, akkurat som en lørdagskveld skal tilbringes. Har forresten ikke noe å blogge om for tiden, føler bloggen min er litt kjedelig nå. Lite inspirasjon nå om vinteren, har dere noen idéer til hva jeg kan blogge om? Vi snakkes i morgen, eller i dag da siden klokken er over tolv :-)


Min beste Fridaa, den søteste og beste hunden <3tangle teezer

Hei! Det er sikkert mange av dere som har hørt om Tangle Teezer, og det er sikkert mange som har den også. For dere som ikke vet hva det er, så er det en børste. Jeg tenkte å vise dere noe lurt ved denne børsten, for man kan nemlig åpne den.Det er veldig praktisk til for eksempel skolen, hvis du har gym og du kanskje trenger å ta med deg en liten maskara og noen strikker passer dette perfekt. Det skjer jo at man ikke finner strikkene fordi de ligger løst i vesken, så da passer det jo perfekt å kunne ha de inni børsten :-)


(postet 11.12.12)NAVNET DITT
Her kan du skrive om deg selv!

Kontakt/sponsing:
DIN E-POST ADRESSE!INSTAGRAM


SETT INN LINK TIL SIN INSTAGRAM, DET FINNER DU HER

DESIGN

Lotte.blogg.no

ANNONSER


hits